Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pripremite se na najgore - razgovor s obitelji!'

Smiješna strana uragana: Upute za ponašanje i urnebesne video snimke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako u uraganu i posljedicama koje je ostavio iza sebe zaista nema ništa smiješno, neki događaji ipak su bili upravo to - smiješni! Pogledajte videa.

Andy Borowitz, poznati američki komičar i satirist, na svojoj je internetskoj stranici objavio satiričan članak što bi se moglo dogoditi Amerikancima kad zbog uragana Irene nestane interneta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasne tropske ciklone Doznajte kako i zašto nastaju i nestaju uragani Slika nije dostupna Udar se očekuje oko ponoći I Hrvati iščekuju udar: Nema panike, ali ne osjećaš se sigurno

'Dok se uragan Irene približava istočnoj obali SAD-a, savezna služba za katastrofe je upozorila da bi nestanak interneta uzrokovan olujom mogao prisiliti ljude da dođu u kontakt s drugim ljudima po prvi put nakon mnogo godina', napisao je Borowitz na svojoj internetskoj stranici The Borowitz Report.

'Vijesti o mogućem kontaktu izazvala je paniku diljem zemlje. Stanovništvo se priprema na užas neugodne tišine i neželjenih susreta oči u oči. A kako su vlasti upozorile ljude u zoni kojoj prijeti uragan da ne napuštaju svoje domove svi strahuju od onog najgoreg - razgovora s članovima obitelji'.

'Šef Savezne agencije za izvanredna stanja Craig Fugate ponudio je neke savjete za one koji bi mogli biti prisiljeni na izravan kontakt s drugim ljudima: 'Budite pripravni. Unaprijed si zapišite moguće teme za razgovor. Sport je jedna od njih i naravno, vrijeme. Zapamtite, razgovor je ustvari nešto poput niza Facebook objava', piše komičar i dodaje: 'Fugate je za one 'zarobljene' u interakciji s drugim ljudima zbog pada internetskih veza dao i pokoju riječ utjehe: 'U jednom trenutku WiFi će se vratiti i nadajmo se da ovakvo nešto nećete morati ponovno prolaziti još dugo, dugo vremena'.

'I još nešto, velečasni Pat Robertson je rekao kako je najbolji način da se pripremite za uragan Irene taj da niste gay', napisao je Borowitz.

Smiješne video snimke

U javljanju uživo televizijske kuće CBS reporter je ljude pitao kako se pripremaju za uragan. Jedna djevojka je 'mrtva hladna' rekla: 'Ja sam se napila'. 

 

 

U drugom javljanju, onom Weather Channela, iza reportera koji se uživo javljao iz Virginije počeli su skakati lokalni prolaznici, odjeveni kao za plažu - samo u kratke hlače.Jedan od njih je hlače čak skinuo i cijeloj naciji pokazao stražnjicu.

 

 

Reporter Tucker Barnes s lokalne televizijske postaje WTTG iz Washingtona također nije imao sreće. Tijekom javljanja uživo za My FOX iz Ocean Cityja cijelog ga je prekrila neka vrsta morske pjene. Kasnije se ispostavilo kako se zaista radilo o morskoj pjeni, no pomješanoj s otpadnim vodama iz kanalizacije.

'Nije baš najboljeg okusa, a mogu vam reći da ni ne miriše baš najbolje', kazao je Barnes u javljanju.

  

 

U javljanju iz Hamptona u Virginiji novinarka televizijske kuće ABC intervjuirala je ni više ni manje nego - Spidermana!

 

 

 

Željnih pažnje bilo je i tijekom javljanja reportera NBC Newsa iz Brentwooda na Long Islandu. 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene