Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj braka

Objavio snimku: Slutio je da ga supruga vara, kupio dron i doznao da stvarno ima drugog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dron je muškarcu otkrio da se supruga s ljubavnikom nalazila tek nedaleko od njihovog doma, na jednom parkiralištu.

Muškarac skriven iza nadimka YAOG upravo se pomirio s time da je njegovom braku došao kraj, da je jedna veza stara čak 18 godina prošlo svršeno vrijeme. Naime, napokon je dobio nepobitan dokaz da ga supruga vara, a do njega je stigao zahvaljujući dronu, besposadnoj letjelici koja mu je poslužila kako bi se uvjerio u to da njegove sumnje nisu bile neutemeljene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žao mi je, niste mu otac Slomio se kada je doznao da je 32 godine podizao tuđe dijete Slika nije dostupna Brljao i nadrljao Prvorazredni skandal na svadbi: Na vjenčanje odjevena u svečano ruho stigla i ljubavnica!

YAOG se s nepovjerenjem mučio već neko vrijeme, pa je tako prije dvije godine korisnike društvene mreže Reddit upitao što je pametnije činiti kada čovjek nije siguran je li mu partner vjeran, je li bolje to istražiti ili je mudrije praviti se da problema nema.

U međuvremenu je potreba za otkrivenjem pravog stanja stvari očito pobijedila, pa je nabavio dron kako bi mogao biti za petama ženi.

I doista, prije nekoliko dana ju je pomoću letjelice opremljene kamerama uhvatio na djelu, kako se nalazi i ljubi s drugim muškracem na parkiralištu smještenom tek nedaleko od njihovog doma.

"U posljednje vrijeme je često odlazila iz kuće nakon telefonskih poziva. Govorila mi je da je zovu s posla, ali mi je u međuvremenu jedna osoba dojavila da se nešto sumnjivo zbiva. Više puta sam je pratio, ali sam se vraćao praznih ruku.

Tko bi ga znao, možda joj je netko dojavljivao da napuštam kuću, a možda nisam bio sretne ruke. Kako bilo, nabavio sam dron i napokon je uhvatio na djelu", napisao je YAOG, koji je dokaz podijelio s cijelim svijetom u ponedjeljak unatoč preporuci odvjetnika da to ne čini. 

Dapače, razočarani je muškarac najavio da će na svom kanalu u srijedu objaviti i trenutak kada se suočio sa suprugom, te objasnio da snimku najprije mora urediti kako se na njoj ne bi vidjela njihova djeca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene