Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema milosti

Više joj nije smiješno: Dobila 93 dana zatvora zbog hihotanja u sudnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ako se ne znate ponašati, idite u zatvor", poručila je bijesna sutkinja gospođi kojoj je bilo smiješno dok se izricala presuda.

Neimenovana gospođa provest će čak 93 dana u zatvoru okruga Wayne zato što se smijala dok je u utorak sutkinja Qiana Lillard izricala presudu Amandi Kosal (26), djevojci koja je u lipnju pijana izazvala prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Ilustracija Tragedija u susjedstvu Jurio Lamborghinijem da bi se snimio za YouTube: Ubio je dječaka (5) i ozlijedio njegove sestru i majku

Što je gospođi u tako mučnome trenutku bilo urnebesno nikome nije poznato, ali su kamere zato zabilježile trenutak kada ju je isprovocirana sutkinja nazvala klaunom, baš kao i još jednog muškarca kojeg je također potjerala iz sudnice iz istog razloga.

"Ako se ne znate ponašati, idite u zatvor. Tko god da se u stanju smijati u ovako tragičnome trenutku, dok među nama sjede ožalošćeni ljudi, može ići. Ima li još kandidata?", upitala je bijesna sutkinja, koja je potom Kosal poslala na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od tri do petnaest godina.

Kosal je u sudnici smještenoj u pregrađu Detroita priznala da je bila pijana kada je skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo Jerome Zirker (31) dok je njegova zaručnica Brittany Johnson (31) teško ozlijeđena.

Par je imao petoro djece, a suđenje je obilježila i izjava majke poginuloga muškarca Rathel Fizer, koja nije željela da Kosal završi u zatvoru.

"Radije neka je na slobodi i neka mi pomaže pri podizanju unučadi jer oca više nemaju da o njima brine. Ode li u zatvor, na kraju sam još ja ta koja plaća njoj", kazala je Fizer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene