Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slučaj koji nastavlja potresati SAD: I vještice se okomile na mladog silovatelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Perspektivni je plivač osuđen na samo šest mjeseci zatvora, no ukoliko će se dobro ponašati, velike su šanse da će na slobodi biti već za 90 dana!

Ako je za vjerovati brojkama navedenim na Facebooku, oko sedam stotina osoba koje se bave vračanjem, uglavnom žena, bacilo je u utorak uroke na Brocka Turnera, dvadeset godina starog silovatelja kojega je prije nekoliko dana sudac Aaron Persky osudio na samo šest mjeseci zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Podsjetimo, Turner je 18. siječnja 2015. zatečen na sveučilišnome kampusu kako spolno opći s djevojkom koja je bila onesviještena, međutim unatoč gnjusnome činu mladić je prošao s navedenom blagom kaznom uz rok kušnje od tri godine.

Izrečena kazna izazvala je zgražanje u čitavom svijetu, a s gađenjem je dočekana i izjava Turnerovog oca koji je nakon presude bez pardona izjavio da mu je sin, citiramo, pregrubo kažnjen za 20 minuta akcije!

Turner je donedavno bio dika sveučilišta Stanford kao izuzetno perspektivan plivač kojem se predviđala čak i olimpijska medalja, pa mnogi vjeruju da je upravo iz tog razloga imao poseban status u očima suca.

Uostalom, i sam je Persky svojedobno studirao na Stanfordu, a svoju je presudu objasnio riječima da nije htio uništiti život mladiću bez kriminalne prošlosti i dobrom studentu.

To ga je dovelo u nevolje jer je dosad oko 180 tisuća ljudi potpisalo peticiju u kojoj se traži njegov opoziv, a u priču su se, eto, sada uključile i osobe koje se bave magijom.

Doduše, na suca se nisu okomile, ali zato su u svojoj vradžbini Tuneru između ostalog poželjele impotenciju, noćne more i patnju, prenosi postaja NBC.

Mnoge su od njih na Facebooku objavile i fotografije rituala u kojem su u utorak sudjelovale, a zanimljivo je dodati da su brojni ogorčeni ljudi, koji možda i ne vjeruju u vradžbine, podržali akciju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene