Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zašto? Jer može

Slike i prilike iz Like na minus 18! Skinuo se do gaća, odradio sklekove i spustio niz zipline

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tražite li nezaboravnu zabavu u zimskom ugođaju, Lovinac je onda pravo mjesto za vas.

Lovinac, malo naselje u istoimenoj općini u Lici, postalo je prava snježna oaza za brojne goste iz gotovo svih krajeva Dalmacije. Eto, u nedjelju je na Cvituši, brijegu pored naselja, održano prvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju na koje se prijavilo više od 70 natjecatelja.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode"

Uglavnom, u Lovincu ne manjka pića, pjesme i veselja, a ni mrvica pozitivne ludosti baš kao što to svjedoči sljedeća snimka objavljena na YouTubeu u ponedjeljak.

Za taj se segment pobrinuo mladić imena Martin, koji se unatoč niskoj temperaturi od minus 18 stupnjeva Celzijusovih skinuo do gaća i priredio pravi mali show za prijatelje i slučajne promatrače.

Najprije je takav golišav odradio sasvim pristojan broj sklekova, a zatim i spustio niz takozvani zipline dug tri stotine metara.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene