455817
455817
455817
455817
455817

Skrivena kamera u Zagrebu: Zvali Uber, ali ovome se nisu nadali!

  • , 04.11.2016., 15:16
  • Autor:
  • komentara

Oduševljenje i nevjerica mogli su se vidjeti na licima korisnika Ubera po koje je, umjesto uobičajenog vozila, proteklog vikenda u Zagrebu došla 11-metarska Hummer limuzina.

 
 
 
 
Skrivena kamera ISKON Uber (Video: inMagazin)
Skrivena kamera ISKON Uber (Video: inMagazin)

Kao iznenađenje ju je korisnicima UBER-a poslao Iskon Internet, koji je na taj način želio nasumičnim sretnicima omogućiti da osjete kako je to živjeti poput Iskon tisućaša.

Ekipa InMagazina skrivenom je kamerom snimila korisnike UBER-a za vrijeme luksuzne vožnje, koju će sigurno pamtiti cijeli život. Reakcije su bile svakakve, od šoka i nevjerice do potpunog oduševljenja, a nekima je ovo bila najljepša stvar koja im se dogodila u životu.

Prijavite se za vožnju limuzinom!

I vi možete u stilu sa svojim društvom otići na kavu ili večernji izlazak, prijavom za besplatnu vožnju limuzinom u ovoj Uberovoj i Iskonovoj akciji. Jednostavnom prijavom putem online obrasca odaberite željeno polazište i odredište za vožnje Hummer limuzinom u subotu, 12. studenog 2016. godine. Sve detalje o ovoj akciji i obrazac za prijavu potražite na Iskonovom Facebooku.

Iskon Uber limuzina

Postanite Iskonovi tisućaši

Iako se riječ tisućaš ne koristi u našem jeziku, ona najbolje opisuje Iskonovu aktualnu jesensku akciju, u kojoj odabirom paketa interneta, televizije i(li) telefona korisnici plaćaju minimalnu, a surfaju maksimalnom brzinom koju linija može podržati.

Uz to svaki korisnik dobiva 1000 kuna koje može potrošiti na Iskon.Webshopu za uređaj po vlastitom izboru ili kao popust na iznos mjesečne pretplate tijekom trajanja ugovora.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se