Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa na cesti

Skateboardom je vozaču razbio vjetrobransko staklo na McLarenu od milijun i pol kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je izgubio živce nakon što ga je vozač skupocjenog automobila ugrozio na zebri.

Nepoznati dječak, po svemu sudeći iz SAD-a, slupao je skateboardom vjetrobransko staklo muškarcu koji se uz prijatelja vozio u skupocjenom McLarenu vrijednom oko milijun i pol kuna.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Dječak je to učinio iz bijesa, zato što ga je vozač oborio s daske dok je prelazio pješački prijelaz. Doduše, taj se detalj na snimci ne vidi, ali da je tome bilo tako, potvrdio je autor zapisa Paul Gonzo, koji je dodao i da se suputnik u McLarenu izgalamio na dječaka neposredno nakon što je oboren. 

Dječak je potom uzvratio udarcem po staklu, a video otkriva i da se odmah potom dao u bijeg, svjestan da će dobiti gadne batine ukoliko ga muškarci iz automobila uhvate.

Je li im naposljetku pobjegao ne zna se, ali zato se na društvenim mrežama razvila žestoka jer su gledatelji zauzeli različite strane.

Naime, i dok jedni brane dječakovu reakciju i kude bahatost vozača koji se nije zaustavio ispred znaka stop, drugi vjeruju da je dječakova reakcija bila debelo pretjerana, odnosno da unatoč svemu nije imao pravo uzeti pravdu u svoje ruke i načiniti toliku štetu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene