443890
443890
443890
443890
443890

Skateboardom je vozaču razbio vjetrobransko staklo na McLarenu od milijun i pol kuna

  • , 20.07.2016., 17:47
  • Autor:
  • komentara

Dječak je izgubio živce nakon što ga je vozač skupocjenog automobila ugrozio na zebri.

 
 
 
 
Dječak je tako reagirao nakon što ga je vozač ugrozio na 'zebri' (FOTO: Screenshot)
Dječak je tako reagirao nakon što ga je vozač ugrozio na 'zebri' (FOTO: Screenshot)

Nepoznati dječak, po svemu sudeći iz SAD-a, slupao je skateboardom vjetrobransko staklo muškarcu koji se uz prijatelja vozio u skupocjenom McLarenu vrijednom oko milijun i pol kuna.

Dječak je to učinio iz bijesa, zato što ga je vozač oborio s daske dok je prelazio pješački prijelaz. Doduše, taj se detalj na snimci ne vidi, ali da je tome bilo tako, potvrdio je autor zapisa Paul Gonzo, koji je dodao i da se suputnik u McLarenu izgalamio na dječaka neposredno nakon što je oboren. 

Dječak je potom uzvratio udarcem po staklu, a video otkriva i da se odmah potom dao u bijeg, svjestan da će dobiti gadne batine ukoliko ga muškarci iz automobila uhvate.

Je li im naposljetku pobjegao ne zna se, ali zato se na društvenim mrežama razvila žestoka jer su gledatelji zauzeli različite strane.

Naime, i dok jedni brane dječakovu reakciju i kude bahatost vozača koji se nije zaustavio ispred znaka stop, drugi vjeruju da je dječakova reakcija bila debelo pretjerana, odnosno da unatoč svemu nije imao pravo uzeti pravdu u svoje ruke i načiniti toliku štetu. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se