Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Skandal na koncertu

Ljubomorni muškarac napao pjevača zbog djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom verbalnog obračuna izrečeno je mnogo grubih riječi i prijetnji, no po završetku koncerta ipak nije došlo do još gore nevolje.

Christian Felix, frontmen grupe Máximo Grado, zaratio se prije par dana s nepoznatim muškarcem tijekom nastupa u Mexicaliju, a povod obračunu je bila čista ljubomora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion

Naime, djevojka tog muškarca je toliko silno željela plesati s Felixom da je čak 'prošla kroz redara', međutim umjesto da riješi s dragom to što ga tišti, muškarac se obrušio na pjevača.

Ključevima je unakazio Aston Martina iz čiste zavisti

Felixa je najprije pogodio čašom, a potom ga je stao provocirati što se pretvorilo u obostranu verbalnu bitku punu uvreda i teških riječi.

Štoviše, otišlo je toliko daleko da su upućene i prijetnje smrću, međutim meksički su mediji potvrdili da je na tome stalo i da nakon koncerta nije došlo do novog incidenta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene