Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Instagram 'gori'

KONTROVERZNI POLITIČAR I TAJKUN počeo objavljivati svoje privatne fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silvio Berlusconi, poznati bivši talijanski premijer koji je nebrojeno puta nasmijavao svjetsku javnost, pridružio se Instagramu.

Bivši talijanski premijer i kontroverzni tajkun Silvio Berrlusconi, otvorio je profil na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 1 ima leukemiju 86-godišnji Silvio Berlusconi izašao iz bolnice nakon šest tjedana Silvio Berlusconi - 1 u 87. godini Preminuo je Silvio Berlusconi, zločesti dečko talijanske politike

Od kada je otvorio račun u utorak, objavio je više desetaka fotografija i jedan video te već ima više od 17.000 sljedbenika. Na brzo prikupljenom velikom broju sljedbenika mogu mu zavidjeti i mnoga djeca slavnih koja se međusobno natječu u tome tko je od njih popularniji na društvenim mrežama.

Ovaj 78-godišnji političar podijelio je fotografije sa svojih javnih nastupa, privatnih trenutaka duboke kontemplacije, svog psa i tanjura tjestenine u bojama talijanske zastava.

VIDEO Berlusconi pao s pozornice: 'Ovo je smjestila ljevica'

Kontroverzni Berlusconi koji je svojim atipično političkim ponašanjem često nasmijavao i ljutio javnost, osuđen je 2013. za poreznu prijevaru. Osuđen je na četiri godine zatvora, ali je kazna smanjena na 10 mjeseci dobrotvornog rada koji je završio u ožujku.

Tajkun u godinama bio je optužen i za seks aferu 'Rubygate' prema kojoj je navodno za novac općio s maloljetnom plesačicom Kharimom El Mahroug, alias Ruby.

Slučaj Ruby: Silvio Berlusconi ne mora u zatvor

On je i dalje vođa stranke desnog centra Forza Italija te ima kontrolni paket dionica najvećeg medijskog servisa u Italiji. Forbes procjenjuje da je vrijedan 8 milijardi dolara, što ga čini šestim najbogatijim čovjekom u Italiji te među 200 najbogatijih ljudi u svijetu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene