452555
452555
452555
452555
452555

Dotukla ga je smrt voljene mačke pa je njome istukao veterinara

  • , 05.10.2016., 16:20
  • Autor:
  • komentara

Unatoč tome što je utvrđeno da je veterinaru slomljen nos, policija je odbila otvoriti kriminalnu istragu pa je prijava stigla i do stola tužitelja.

 
 
 
 
Napad mrtvom mačkom u Vladivostoku (FOTO: Screenshot/YouTube)
Napad mrtvom mačkom u Vladivostoku (FOTO: Screenshot/YouTube)

Boravak na ruskim društvenim mrežama opet nije iznevjerio publiku željnu bizarnosti. Eto, najpopularnija tamošnja vijest u srijedu kaže da je neki od bola i bijesa shrvani mladić opalio mrtvom mačkom veterinara posred nosa zato što se nije mogao pomiriti s time da je njegova voljena 'koška' preselila na drugi svijet.

Nećemo o tome je li to bio primjeren rastanak od kućnog ljubimca, ali priča iz Vladivostoka kaže da je za smrt mace mladić okrivio upravo liječnika.

Veterinar je macu nakon pružanja pomoći pustio na kućnu njegu, ali nakon što je putem uginula, mladić se vratio bijesan i na već opisan način reklamirao postavljanje dijagnoze i izvršeni tretman.

Jasno, djelatnici klinike su odmah pozvali u pomoć policiju, kojoj je trebalo - pazite sad - puna tri sata da dođe do mjesta napada i sastavi zapisnik.

Unatoč tome što je utvrđeno da je veterinaru slomljen nos, policija je odbila otvoriti kriminalnu istragu pa je prijava stigla i do stola tamošnjeg tužitelja.

Video je u svakom slučaju brojne zaintrigirao, između ostalog i zato što je zabilježen mladić (0:34) koji se iznenada počeo vrtjeti oko svoje osi da bi potom pao. Što je, pak, njemu bilo ostalo je nejasno, ruski portali o njegovim ozljedama nisu napisali niti riječ. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se