Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo u Rusiji

Dotukla ga je smrt voljene mačke pa je njome istukao veterinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč tome što je utvrđeno da je veterinaru slomljen nos, policija je odbila otvoriti kriminalnu istragu pa je prijava stigla i do stola tužitelja.

Boravak na ruskim društvenim mrežama opet nije iznevjerio publiku željnu bizarnosti. Eto, najpopularnija tamošnja vijest u srijedu kaže da je neki od bola i bijesa shrvani mladić opalio mrtvom mačkom veterinara posred nosa zato što se nije mogao pomiriti s time da je njegova voljena 'koška' preselila na drugi svijet.

Pročitajte i ovo 38. obljetnica nuklearne katastrofe u Černobilu Prošlo je 38 godina Obljetnica velike katastrofe: Može li se Černobil dogoditi opet? Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

Nećemo o tome je li to bio primjeren rastanak od kućnog ljubimca, ali priča iz Vladivostoka kaže da je za smrt mace mladić okrivio upravo liječnika.

Veterinar je macu nakon pružanja pomoći pustio na kućnu njegu, ali nakon što je putem uginula, mladić se vratio bijesan i na već opisan način reklamirao postavljanje dijagnoze i izvršeni tretman.

Jasno, djelatnici klinike su odmah pozvali u pomoć policiju, kojoj je trebalo - pazite sad - puna tri sata da dođe do mjesta napada i sastavi zapisnik.

Unatoč tome što je utvrđeno da je veterinaru slomljen nos, policija je odbila otvoriti kriminalnu istragu pa je prijava stigla i do stola tamošnjeg tužitelja.

Video je u svakom slučaju brojne zaintrigirao, između ostalog i zato što je zabilježen mladić (0:34) koji se iznenada počeo vrtjeti oko svoje osi da bi potom pao. Što je, pak, njemu bilo ostalo je nejasno, ruski portali o njegovim ozljedama nisu napisali niti riječ. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene