Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Shopping dan uz senzacionalne popuste u Westgateu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Westgate - Shopping Day

Prošli tjedan su vas zagrijale visoke temperature, no trend se nastavlja jer Westgateov Shopping Day uz ekskluzivne popuste je uvijek vruća tema. Stoga, iskoristite subotu 4. travnja od 10 do 21 sat i nagradite se ekskluzivnim proljetnim shoppingom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Uskrs je pred vratima, a Westgate je za svoje posjetitelje ponovno osigurao pravu shopping atrakciju. Izvrstan popust od 10% na cjelokupan asortiman daruju vam Müller, Peek&Cloppenburg, Technomarket, Sancta Domenica, s. Oliver i bio&bio, a ekskluzivnih 20% popusta za posjetitelje su pripremili Marc O' Polo, Hervis, Bench i O’Neill, dok Di Caprio nudi čak 30% popusta na cjelokupan asortiman.

S ovim neodoljivim pogodnostima Westgate je zasigurno shopping destinacija br.1. Uz impresivnu ponudu od čak 700 vrhunskih modnih brendova sve što trebate naći ćete na jednom mjestu.

Nakon proljetnog shoppinga, uz omiljeno piće, uživajte u opuštenoj atmosferi centra i prekrasnom interijeru sa zelenim oazama i prirodnim svjetlom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene