Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najseksi političarka svijeta?

Mlada konzervativka (20) zaludjela otkrivenim grudima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivna Nikita još nije odlučila hoće li se slikati za američko izdanje Playboya. Konačnu će odluku donijeti kada dozna koliko su ih spremni platiti.

Nikita Klaetrup, 20-godišnja mlada danska političarka, članica organizacije Konservativ Ungdom, naprosto je pomela internetske društvene mreže zahvaljujući smionoj haljini koja je u dobroj mjeri otkrila njezine grudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbori na pragu Stare podjele ne vrijede: Pet plemena definirat će Europu, kojemu vi pripadate? Gejevi i politika - 2 tema i netema Zašto je u Hrvatskoj seksualna orijentacija ministra Habijana tema? "Predsjednik je još jednom spustio razinu političke komunikacije"

Atraktivnu je haljinu nosila nedavno na svečanoj večeri priređenoj u čast 110 obljetnice organizacije, a nekom se iz društva toliko svidjela da ju je naprosto morao podijeliti s ostatkom svijeta na mreži Imgur (sliku možete pogledati na linku).

Štoviše, nagli interes za mladom damom je otišao daleko da su joj se obratili iz američkog izdanja Playboya, te je u četvrtak otkrila u razgovoru za portal Ekstrabladet da razmišlja o tome da prihvati ponudu.

"Naravno da sam polaskana zanimanjem urednika tako uglednog časopisa. No, hoću li pristati ovisi o tome kakve bi bile fotografije i koliko namjeravaju platiti", otkrila je.

Dok atraktivna Kaestrup razmišlja, dodajmo da interes za njenim fotografijama ni u ovom trenutku ne jenjava, te da se u kratkom roku čak 40 tisuća ljudi odlučilo pratiti njezin profil na Instagramu, a na kojem je mnoštvo oku ugodnih slika. Neke ćemo vam i prenijeti: 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene