Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemirne noći

Seks-entuzijast deložiran iz stana jer je stvarao buku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanari su se žalili na cjelonoćno cviljenje i škripanje, a sud je odlučio da vlasnik stana ima pravo deložirati 'aktivnog' podstanara.

Muškarac iz Muenchena bit će deložiran iz stana zbog korištenja seksualnog pomagala, takozvanog 'swing seta' za ljuljanje, čije je cviljenje po cijele noći uznemiravalo ostale stanare u zgradi.

Sud u Muenchenu odlučio je, naime, da stanodavac ima pravo deložirati zaigranog podstanara koji je ljuljačku instalirao još 2012. godine, a zaključio je i kako je sprava očito bila jako stara pa se kasno noću čulo cviljenje, piše Guardian.

U ugovoru koji je podstanar potpisao obvezao se na poštivanje kućnog reda prema kojem od 22 do7 sati treba biti mirno u zgradi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedan u bolnici Kako bi izbjegla deložaciju, pustila je pčele na policajce: Nastao je kaos Slika nije dostupna VISOKI KAZNENI SUD Pravomoćna presuda zbog stravičnog ubojstva supruge u Muenchenu: Doživotna kazna preinačena u 40 godina zatvora

Muenchen: Provalio u kuću da opere rublje i zalije cvijeće

Osim toga, sud je zaključio i kako korištenje ljuljačke kao seksualne igračke, kasno noću, ne bi trebalo tolerirati kao društveno prihvatljivo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene