Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodoljiv prizor

Sekice, sve će biti ok: Prerano rođeni blizanci se uhvatili za ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kristiana i Kristian na svijet su stigli jedanaest tjedana prerano.

Anthea Jackson-Rushford, Australka iz Victorije, donijela je nedavno na svijet blizance Kristiana i Kristianu. Na žalost, bebe su na svijet stigle čak jedanaest tjedana prerano, svaka od njih teška nešto manje od kile, pa će neko vrijeme morati ostati u bolnici pod nadzorom liječnika dok se ne razviju.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u azerbajdžanu Horor u rodilištu: U požaru smrtno stradale četiri bebe Slika nije dostupna Urnebesna snimka Djeca im se noću umjesto u spavalice pretvaraju u tasmanijske nemani

Njihova ih je majka prije tjedan dana po prvi puta položila na očeva prsa pa zabilježila neodoljiv trenutak, Kristiana kako hvata sestricu za ruku.

Susret koji nije ostavio dvojbe: Ljubav na prvi pogled postoji

Naravno, Kristian je to najvjerojatnije učinio jer je na nju navikao, odnosno zato što mu je bio potreban njezin dodir, ali u ovome slučaju nam pjesnička sloboda dopušta da trenutak protumačimo i kao njegovo obećanje Kristiani da će sve završiti u najboljem redu.

Puna pozitivne energije te nade je i njihova majka, koja je preko Facebooka svim roditeljima u identičnoj ili sličnoj situaciji poručila da ne brinu, da uvijek imaju na umu da je danas sve moguće i da će njihove bebice sve nedaće uspješno savladati.  

Amazing!!! Needs to go viral!!!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene