Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sea Star Festival 2017. u Ini pronašao partnera za dobru festivalsku energiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
INA daje podršku prvom hrvatskom izdanju inačice jednog od najcjenjenijih europskih festivala. Više od 70 izvođača zabavljat će publiku od 25. do 28. svibnja u Umagu

Jak line up Sea Star Festivala 2017. od čak 70 izvođača svjetskoga glasa koji će od 25. do 28. svibnja nastupati na šest pozornica smještenih unutar turističkog kompleksa Stella Maris u Umagu pojačan je dokazano najboljim energetskim partnerom - Inom. Sea Star festival 2017. prvo je hrvatsko izdanje EXIT-a - jednog od najcjenjenijih europskih festivala.

Pročitajte i ovo Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate" Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura"

Ini je na podršci u organizaciji zahvalio Sanjin Đukić, direktor Sea Star festivala, te je pri tome izjavio: „Dobra festivalska energija se kreira odabirom savršene lokacije, atraktivnog programa i pravih strateških partnera što je u slučaju Sea Star festivala već sad očigledno dobitna kombinacija za uspjeh. INA je jedan od dugotrajnih simbola na ovim prostorima i već više od pola stoljeća nezaobilazna stanica na svakom putovanju, pa tako i prema hrvatskoj obali“.

Sponzorsku suradnju Sea Star Festivala 2017. i Ine komentirala je Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija u Ini: „Sea Star Festival je zasigurno jedan od najznačajnijih događaja koji će se ove godine odvijati na hrvatskoj obali. Logično je da mu INA, kao vodeća energetska kompanija u Hrvatskoj i regiji, da podršku u njegovom prvom izdanju. Vjerujemo da će INA, kao kompanija predana zadovoljstvu svojih kupaca, ovim partnerstvom doprinijeti dobroj festivalskoj energiji u Umagu, ali i na putu prema Umagu.“

Umaški Sea Star postao je, u svega nekoliko mjeseci, najveća i najatraktivnija nova regionalna festivalska destinacija ove godine. Očekuje se da će umaškim Stella Marisom tijekom festivalskih dana dnevno prolaziti oko 25.000 ljudi. Nastupit će neka od najpoznatijih svjetskih i regionalnaih glazbenih imena, počevši od Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza Kolektiva, Umeka, Urban & 4, Elementala, Brkova, PipsChips&Videoclipsa i drugih više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene