Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pet minuta slave

Preotela je show: Šaljivica "trolala" voditelja i nasmijavala gledatelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki su pomislili da je riječ o djevojci ozbiljnih psihičkih smetnji s kojom se ne bi trebalo rugati, ali su spretni internetski korisnici u međuvremenu otkonili takve sumnje.

Neimenovana mlada Portugalka upravo je postala junakinja tjedna među zafrkantima raznih kategorija jer se prometnula u prvu zvijezdu jutarnje emisije "Voce na TV" tako što je od prve do zadnje minute "trolala" voditelja i njegove goste.

Pročitajte i ovo Luis Montenegro Izborna previranja Još jedna europska zemlja na prekretnici: ''Oporba se ne smije prepustiti ekstremnoj desnici'' Slika nije dostupna 'Vesela' kompilacija VIDEO: 10 najbrutalnijih talk show tučnjava!

Kako bi upala u kadar, tako bi ga šaljivica obogatila grimasama, a sjekira joj je upala u med negdje pokraj emisije kada je voditelj Manuel Luís Goucha sjeo pored nje.

Tih je petnaestak sekundi fantastično iskoristila, a pri zafrkanciji je bila toliko uvjerljiva da se povela rasprava je li mentalno stabilna.

Naime, neki su pomislili da je riječ o djevojci ozbiljnih psihičkih smetnji s kojom se ne bi trebalo rugati, ali su spretni internetski korisnici u međuvremenu otkonili takve sumnje.

Pronašli su njezin YouTube kanal i uvjerili se da je djevojka zafrkant čiji se smisao za šalu nekome dopada više, nekome manje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene