451636
451636
451636
451636
451636

Izabrana (ne)djela: Dio gledatelja sprdao predsjedničke kandidate

  • , 27.09.2016., 16:49
  • Autor:
  • komentara

Čini se da pojedince uopće nije zanimalo što su to Hillary Clinton i Donald Trump imali za reći.

 
 
 
 
Dio gledatelja debatu je iskoristio kako bi s kandidatima zbijao šale (FOTO: Imgur)
Dio gledatelja debatu je iskoristio kako bi s kandidatima zbijao šale (FOTO: Imgur)

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, dio gledatelja, pretpostavljamo uglavnom mlađe dobi, baš nimalo nije zanimalo što su to Hillary Clinton i Donald Trump imali za reći tijekom predsjedničke debate.

Dapače, njihovo sučeljavanje im je poslužilo tek kao dobra prilika da se sprdaju s oba kandidata, i to pomoću trenutačno popularnih programa za digitalnu obradu videa i slike.

I dok su nas neka od rješenja doista dobro nasmijala, poruka poslana između redaka ne bi uopće smjela biti duhovita Clinton i Trumpu jer očito dio birača sve do sada rečeno i učinjeno u njihovim kampanjama smatraju (lošim) vicem. 

Radova je iz sata u sat sve više, a jedan je dosegnuo čak i naslovnicu Reddita. 

I had a hard time paying attention to the debate
Trump and Clinton snapchat
I'm gonna need a new sticker for this election
Happy Birthday Trump
Donald Clinton and Hillary trump

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se