Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjela još, i još, i još...

S balkona zvao policiju da ga spasi od nimfomanke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 43-godišnjak iz Muenchena u panici je pobjegao na balkon i pozvao policiju nakon što je ga je seksualno nezasitna partnerica, koju je upoznao tu večer, odbila pustiti iz stana.

Muškarac je 47-godišnjakinju upoznao u ponedjeljak u jednom baru. Pozvala ga je u stan na seks i on je pristao, izvijestila je policija aprenosi agencija DPA.

Pročitajte i ovo Svećenik tijekom mise, ilustracija (Foto: dnevnik.hr) U MÜNCHENU Hrvatskom đakonu uvjetna kazna za silovanje ministrantice. Po odlasku sa suda nasmiješio se i zapalio cigaretu... Snježna oluja poremetila promet u južnoj Njemačkoj i Austriji (Foto: REUTERS) Strah od lavina Snježna oluja stvorila probleme: Prometni kaos u južnoj Njemačkoj i Austriji

>> Istukla dečka jer nije htio voditi ljubav s njom

'Nekoliko puta su imali seksualni odnos', kazao je glasnogovornik policije. 'Kada je žena rekla da želi još, on je odbio'.

Pokušao je napustiti stan, no žena ga nije pustila. Zahtijevala je da ponovno spava s njom. 'Nije vidio drugu alternativu nego se još nekoliko puta pokorio njezinim željama kako bi mu dozvolila da napokon ode. No, kako ga je kontinuirano odbijala pustiti i tražila još i još seksa  pobjegao je na balkon i nazvao policiju', ispričao je glasnogovornik te dodao kako je žena i policajce koji su došli na intervenciju pokušala nagovoriti na 'slične aktivnosti', no to joj nije pošlo za rukom. 

Nezasitnu 47-godišnjakinju najvjerojatnije čeka optužba za seksualno zlostavljanje i protupravno oduzimanje slobode. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene