Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom okrutni svijete

Ružna kao porez: Otišao se ubiti čim je ugledao mladenku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je na vrijeme izvučen iz vode zahvaljujući junačkoj intervenciji policajca i u bolnici vjeruju kako će se u potpunosti popraviti.

Mladi Kinez iz Shiyana otišao se ubiti koju minutu nakon što je prvi put u životu ugledao buduću suprugu. Naime, mladića je silno razočarao njezin izgled, a budući da od braka nije mogao pobjeći jer su ga ugovorili roditelji, odlučio je skončati u jednom od tamošnjih ribnjaka, prenijeli su lokalni portali.

Pročitajte i ovo Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Ipak, zahvaljujući junačkoj intervenciji policajca Houa Kunshana je na vrijeme izvučen iz vode, a liječnici u bolnici vjeruju da će se u potpunosti oporaviti.

"Uočio sam ga kako pluta licem okrenutim prema vodi te sam skočio za njim bez da sam stigao skinuti prsluk. Kada sam shvatio da ga neću moći samostalno izvući, prislonio sam ga uz zid i pričekao da dođu vatrogasci", ispričao je hrabri policajac i dodao:

"Jednom kada je došao k svijesti kolege su s njim razgovarale, te im je prepričao da je to učinio zato što ga se prisiljava na brak s djevojkom čiji ga izgled nezadovoljava".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene