Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobješnjeli muškarac

VIDEO Nakon prometne sjekirom napao drugog vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sudara i kraće rasprave, Rus je izgubio živce i ni manje ni više nego sjekirom krenuo razbijati automobil drugog vozača.

Kada doživi prometnu nesreću, čovjek se osjeća dovoljno jadno i izbezumljeno, no ako ga u tom trenutku još napadne pobješnjeli Rus sa sjekirom, nema druge nego 'nestati' s mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Snimka jedne takve nesreće koja se nedavno dogodila završila je na You Tubu. Iz videa je vidljivo kako dvojica muškaraca, koji su očito sudionici manje prometne, raspravljaju nekoliko minuta. No, jedan od njih postaje sve ljući i ljući, a njegova ga pratiteljica ne uspijeva smiriti. U jednom trenutku ovaj je Rus otvorio prtljažnik svojeg terenca i izvukao sjekiru!

Pijan pao s osmog kata i 'sletio' na automobil

Drugi je vozač već bio u automobilu, no ipak nije uspio pobjeći prije nego što mu je sjekira pogodila vjetrobransko staklo. Njegova prestravljena djeca na stražnjem sjedištu su vrištala.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene