Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo, Ibrahimović i Rooneyj u misiji spašavanja nogometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cristiano Ronaldo, Ibrahimović, Neymar i ostale nogometne zvijezde današnjice u animiranom filmu, „The Last Game“ koji je predstavio Nike Football u sklopu kampanje riskeverything, kreću u misiju spašavanja nogometa.

U petominutnom filmu ozloglašeni Znanstvenik, inače informatički genij, nakon godina analize nogometne igre postaje kritičan prema hrabrim, pomalo i drskim, rizičnim potezima koje na terenu pokazuju Ronaldo, Ibrahimović i Neymar. Njegova istraživanja, prema kojima u Ibrahimovićevim škaricama postoji 76-postotna vjerojatnost promašaja, potiču Znanstvenika da stvori Klonove, programirane da na terenu uklone i najmanju mogućnost rizika te da se usredotoče na učinkovitost i rezultat.

Pročitajte i ovo PR SHOOSTER DAN DOBRO DOŠLI NA SHOOSTER DAN U ARENA CENTRU PR SHOOSTER Očito imamo kampanju za nove Nike Air Max 270

„Ideja filma je pokazati cijelome svijetu kako Nike, kao i svaki istinski ljubitelj nogometa, vjeruje u vrhunski nogomet, koji je ujedno hrabar, srčan i drzak. Spremnost za riskiranje na terenu je srž nogometa“ istaknuo je Nikeov direktor marketinga Davide Grasso.

U filmu Znanstvenik predstavlja Klonove te nogomet lišen briljantnih poteza nogometnih majstora dok nekadašnje nogometne zvijezde vode neke druge živote.

Brazilska nogometna legenda Ronaldo (El Fenomeno) odluči stati na kraj novonastaloj situaciji i kreće u misiju ponovnog oživljavanja briljantnog i uzbudljivog nogometa.

Zlatan Ibrahimović nije dugo prodavao primjerke svoje biografije. Ronaldova karijera manekena, Iniestin farmerski život, frizerski posao Neymara i Luiza kao i ribarska karijera Rooneya završava prije nego izgovorite Magista,

El Fenomeno motivira zvijezde te ih podsjeća na neke od njihovih najvećih nogometnih trenutaka na putu do tajne lokacije.

U sljedećem trenutku, cijeli nogometni svijet čeka obračun na terenu između Igrača i Klonova koji će konačno odrediti budućnost nogometa.

Film “The Last Game” s hrvatskim titlovima možete pogledati ovdje
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene