Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dođi, mic mic'

Roditelji snimili kako lavica pokušava dograbiti njihovog dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavio još jedan video koji prikazuje lava kako se pokušava dočepati djeteta kroz neprobojno staklo zoološkog vrta. Kao i druga videa te vrste i ovaj je postao hit.

Roditelji su mobitelom snimili kako lavica pokušava kroz staklo doseći njihovog dječaka, koji na sebi nosi prugastu jaknicu s crno bijelim šarama, nalik onima na zebri.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

>> Pogledajte hrvatsku verziju 'bliskog susreta'

>> Nije ni trepnula na ovo!

Snimka je nastala u zoološkom vrtu Oregon, a glavne uloge su dječak Jack i lavica Kya. Dok Jack bezbrižno sjedi na podu zoo-a, lavica očajnički pokušava dograbiti mališana kroz staklo. Iako je dijete posve sigurno, lavičini pokušaji izgledaju zastrašujuće - grebanje, širenje ralja i veliki očnjaci, dok mališan gleda prema roditeljima, ne shvaćajući da ga lavica promatra kao plijen.

Roditelje je međutim sve to zabavljalo pa su sinčiću pokušali sugerirati da pozdravi "macu" govoreći "Dođi, mic, mic".

Čuvari zoološkog vrta, za Fox12 su istaknuli kako su lavice uvijek "zainteresirane" na taj način za mališane, ali da je sve sigurno. Pogledajte snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene