Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila je uporna

Rodila dijete zaručniku koji je umro 3 godine ranije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Michelle Clark bila je uporna u svojoj želji da ona i njen zaručnik Carl zajedno imaju dijete. Čak i nakon što je on umro...

Amerikancu Carlu Davisu je 2007. godine dijagnosticirana leukemija. Borbu s opakom bolesti izgubio je tri godine kasnije, u svojoj 28. godini života. U trenutku kad je izgubila zaručnika, Michelle Clark bila je trudna s blizancima. Rođeni su bili dva mjeseca prije termina te su dva tjedna nakon rođenja preminuli.

Pročitajte i ovo Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave" Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje"

Ipak, Michelle je bila odlučna u svojoj namjeri da njen preminuli suprug i ona imaju zajedničko potomstvo. Carl je prije smrti dao dopuštenje da se smrzne njegova sperma što je Michelle iskoristila i nakon tri neuspjela pokušaja umjetne oplodnje uspjela ostati trudna, piše Daily Mail.

Čeka svoje SEDAMNAESTO dijete, a tek joj je 39!

Michelle kaže kako su svi u obitelji bili presretni, uključujući i Carlovu majku. Ova trudnoća prošla je dobro te je ubrzo rođen mali Max.

'Carl i ja smo toliko željeli djecu. Sada osjećam kao da su on i blizanci uz mene i da žive kroz Maxa. Srce mi se para... Često razmišljam kako smo mogli biti sretna obitelj, a to se nikada neće ostvariti', kaže Michelle.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene