Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet gradova u konkurenciji

Rio u utrci za naslov najbolje gay destinacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rio de Janeiro kandidat je za titulu 'najbolje svjetske gay destinacije' uz još pet drugih gradova u svijetu, objavili su lokalni turistički dužnosnici.

Ostali gradovi u utrci su Barcelona, Buenos Aires, London, Montreal i Sydney, ističu predstavnici Rio Convention & Visitors Bureau, agencije za turističku promidžbu grada. Događaj organizira Logo, tv kanal tvrtke MTV posvećen homoseksualcima, lezbijkama, biseksualcima i transseksualcima, a nagradu će dodijeliti internetska stranica za gay turizam Trip Out Gay Travel.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Ilustracija HAK upozorava Održava se velika biciklistička utrka: Pogledajte koja će cesta biti zatvorena

Skupina novinara, izdavača i turističkih radnika odabrala je gradove kandidate. Korisnici interneta pozvani su da glasuju a ime pobjedničkog grada bit će objavljeno 2. studenoga prigodom 10. konferencije homoseksualnog i lezbijskog turizma u Bostonu. (D.Š./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene