Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIRLJIVO ili BIZARNO

ZABRINJAVAJUĆI TREND: U ponudi printanje modela nerođenog djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bebu je moguće naručiti u više veličina - najmanja košta 200 dolara, a ona u stvarnoj veličini 600 dolara.

Revolucija 3D-printanja uzima sve više maha. Moguće je isprintati pištolje, hranu, pa čak i kuće. Ljudi s nosom za biznis dolaze na nove i originalne ideje, a jedna od bizarnijih je ona tvrtke 3D Babies koja printa trodimenzionalne modele fetusa koji se još razvijaju u maternici ili već rođenih beba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kao u Gibinoj pjesmi "Dvije sestre blizanke rođene u ponoć": Pogledajte gdje su se rodile prve hrvatske bebe u novogodišnjoj noći Tijela beba u bolnici u Gazi Jezivi prizori VIDEO Pakao u bolnici: Otkrivene mrtve bebe na intenzivnoj, tijela se raspadaju...

'Vaša trudnoća s ovim je iskustvo koje se događa samo jednom u životu. Sjećajte se tih osjećaja s vlastitom 3D bebom', stoji u opisu na službenim stranicama tvrtke.

U Las Vegasu predstavljeni 3D printeri hrane: Rade čokoladu i slastice

Modeli se izrađuju na temelju 3D/4D ultrazvučnih slika fetusa ili fotografija novorođenčeta te pomoću računalne grafike i 3D printanja. Bebu je moguće naručiti u više veličina - najmanja košta 200 dolara, a ona u stvarnoj veličini 600 dolara.

Osim vlastite bebe možete dobiti i model beba slavnih osoba. Tvrtka trenutno u ponudi na stranici ima samo jednu slavnu bebu, a to je North West, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, čiji će vas mali model koštati 250 dolara. Ako se pitate zašto bi to netko uopće htio kupiti, niste jedini. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene