Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Renata Sopek te Slavonci Ivan Antunović i Luka Šuker pozivaju na trening Aktivne Hrvatske u Osijeku

PR
PR PR
Aktualno Galerija Dominik Špoljarić - Aktivna Hrvatska Dominik Špoljarić - Aktivna Hrvatska Foto: PR Renata Sopek - Aktivna Hrvatska Renata Sopek - Aktivna Hrvatska Foto: PR Ivan Antunović - Aktivna Hrvatska Ivan Antunović - Aktivna Hrvatska Foto: PR Luka Šuker - Aktivna Hrvatska Luka Šuker - Aktivna Hrvatska Foto: PR +1 Lukrecija Dragić - Aktivna Hrvatska Galerija 1/6 >>
Vodeći hrvatski sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska dolazi u Osijek.

Glavni Trg Ante Starčevića u subotu, 4. srpnja u 19 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Slavoncima Ivanom Antunovićem i Lukom Šukerom, te Lukrecijom Dragić i Dominikom Špoljarićem dobro će razgibati Osječane. Program vodi Renata Sopek.

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

"Pozivam sve Osječane da nam se pridruže u ovom prazniku sporta. Pripremili smo trening koji će Vam dugo ostati u sjećanju, a mogu se pridružiti svi. Potrebno Vam je samo malo dobro volje!", izjavio je Ivan Antunović.

Za trening u Osijeku vježbači se mogu prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr, broj mjesta je ograničen. Trening se održava u suradnji s Gradom Osijekom.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Projekt Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvima Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport već osam godina. Više od 35 tisuća građana je aktivirano, a pokrenute su i brojne druge inicijative kad je redovna tjelesna aktivnosti u pitanju. Nakon Osijeka, projekt se nastavlja u Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene