Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Reklamna kampanja povećala prepoznatljivost i prodaju Juicy Vite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reklamni video iz kampanje ”Vedrina iz vitamina” u dva mjeseca je na Youtube servisu skupio više od 126.450 pregleda, prodaja Juicy Vita portfelja od početka godine je porasla 14 posto, a prodaja obiteljskih pakiranja Juicy Vite je u svibnju porasla 73 posto

 Domaći brand voćnih sokova i napitaka Juicy, lider na tržištima Hrvatske i BiH, bilježi izvrstne prodajne rezultate linije praškastog napitka Juicy Vita nakon lansiranja reklamne kampanje ”Vedrina iz vitamina”, koju režiserski potpisuje Dalibor Matanić, naš proslavljeni režiser nagrađen i na nedavno održanom uglednom filmskom festivalu u Cannesu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpisan ugovor VELIKI POSAO Todorić prodao Juicy

Visokobudžetna Juicyjeva kampanja ”Vedrina iz vitamina” koju kreativno potpisuje agencija BBDO, čiji je središnji dio reklamni video dužine 37 sekundi koji je režirao Matanić, a glumački ga upotpunjuje Samir Vujčić, u dva mjeseca prikazivanja izazvala je veliki interes građana na malim ekranima i na Juicyjevom Youtube kanalu gdje je video skupio više od 126.450 pregleda. Matanićevu režisersku vještinu potvrđuje podatak da je postotak cjelovitog pregleda Juicyjevog videa bez prekidanja visokih 97 posto.

Moje iskustvo s Juicyjem je odlično. Zadovoljan sam snimljenom reklamom, ali i cjelokupnim radom na ovom projektu. Mogu otvoreno reći da sam kao režiser imao umjetničku slobodu prenijeti svoju viziju kreativne ideje kampanje u kratki video format, a to je bilo dočarati filmski ugođaj starog Hollywooda i cijelu priču s današnjim vremenom povezati određenim elementima u kadru. Kako bi dodatno naglasili cijeli taj retro ugođaj, i u tehničkom smislu smo napravili znatan odmak od uobičajene prakse u marketinškom svijetu pa smo cijelu reklamu snimilu u kino formatu”, izjavio je Dalibor Matanić. Kako je to izgledalo na snimanju možete vidjeti u kratkom ”making of” video uratku.

Odlični rezultati reklamne kampanje koja je povećala vidljivost i prepoznatljivost Juicy Vita portfelja, pretočeni su i u prodajne rezultate. Prodaja kompletnog Juicy Vita portfelja u prvih pet mjeseci ove godine porasla je 14 posto u odnosu na isto razdoblje lani. S obzirom da je u kampanji Juicy Vita brendirana kao ”službeno obiteljsko piće”, posebno su impresivni rezultati ostvareni upravo u segmentu obiteljskih pakiranja Juicy Vite, čija je prodaja u trgovinama u svibnju porasla visokih 73 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine.

U Stanić Beveragesu, proizvođaču Juicy voćnih sokova i napitaka, znatno ulažu u proizvodnju, inzistiraju na najvišoj kvaliteti sirovina i finalnih proizvoda na policama trgovina i u kafićima, ali i na izgradnji odnosa povjerenja sa svojim kupcima. Takvim pristupom žele ne samo zadržati vodeću poziciju na tržištima u Hrvatskoj i BiH već i napraviti snažniji iskorak na ostalim tržištima u regiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene