Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovor za 'posao'

'Znala sam da nešto ne valja čim me tražio da se skinem i poližem prste'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom online intervjua agent za modele koji se nalazio s druge strane kamere tražio je od djevojke da se skine kako bi vidio njezino tijelo.

Ukrajinska ljepotica Julia Starykh ispričala je za Mail Online, priču koja je potresla svijet modela i modne industrije u kojem ovakve poslovne ponude nisu novina.

Pročitajte i ovo Charles McGonigal plaćao mu i putovanja Bivši agent FBI-a ide u zatvor: Plaćao ga albanski obavještajac Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

Prilikom online intervjua agent za modele koji se nalazio s druge strane kamere tražio je od djevojke da se skine kako bi vidio njezino tijelo.

Kontroverzan oglas za posao - ako izgledate kao porno diva, to vam je veliki plus!

Veliki broj djevojaka pristane na ovakva snimanja u nadi da će im pomoću pri dobivanju poslova. Tako je postupila i Julia, a kada je ko od majke rođena stajala ispred kamere instantno je posumjala u svoju odluku. Potom je od nje tražio da odglumi scene seksa te da liže svoje prste. Tražila je odustajanje od intervjua.

Agent koji je tvrdio da predstavlja jednu od vodećih svjetskih modnih agencija potom joj je kazao da je cijeli njihov razgovor snimao te zaprijetio ukoliko ne pristane na njegove naredbe da će video objaviti na internetu i poslati svim njezinim poznanicima.

U zamjenu da obriše video tražio je da s njim vodi virtualni seks.

"U tom sam trenutku shvatila da ukoliko pristanem na ovu ponudu moj život je zauvijek uništen. Osjećala sam se odvratno", rekla je Julia.

Odustala je od ponude, a kasnije saznala kako nije jedina kojoj se to dogodilo. Trogodišnjim istraživanjem uspjela je lažnom agentu ući u trag, a ono što je otkrila šokiralo je modnu zajednicu. Žrtve ovog lažnog agenta nalaze se po cijelom svijetu, a neke od djevojaka imaju samo 13 godina.

Kako bi upozorila ostale djevojke na ono što se sve može dogoditi, Julia je odlučila javno progovoriti o ovoj situaciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene