Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad te neće

Razbojniku se uoči pljačke slučajno u džepu aktivirao mobitel, naravno da je nazvao policiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici pehista šerif je pokucao na vrata automobila i prije nego što su krenuli u pljačku.

Ako vas je vaš mobitel ikad doveo u neugodnu situaciju tako što se bez vašeg znanja aktivirao u trenutku dok ste vodili nezgodan razgovor, pitajte Roberta Bournea i Davida Grigsbyja kako su se tek oni proveli u utorak u kalifornijskom gradiću Danvilleu.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Naime, protiv spomenutih se muškaraca svemir baš pošteno urotio, te su uhićeni i odvedeni u postaju i prije nego što su krenuli u pljačku. Priča kaže da su još uvijek sjedili u automobilu i smišljali taktiku kada im je lokalni šerif pokucao na prozor i naredio im da izađu s rukama iza glave.

Razbojnike je odao razgovor, odnosno mobitel jednog od njih koji se aktivirao u džepu i nazvao službu 911 dok su sjedili ispred restorana u kojemu su inače stalni gosti.

"Razgovarali su o tome kada bi trebali počiniti razbojstvo, hoće li ih možda netko prepoznati, ali i o tome je li im pametnije promijeniti metu. U trenutku kada su zatečeni na parkiralištu jedan je od njih već nosio masku na glavi", ispričao je medijima šerif Tony Gray, kojem je trebalo par sekundi da Bournea i Grigsbyja pronađe s obzirom na to da je upravo u tom restoranu objedovao.

Bourne i Grigsby za sada su kažnjeni zbog pijanstva na javnom mjestu, a lokalnom tužitelju je proslijeđena i vrpca njihovog međusobnog razgovora na temelju koje će odlučiti što s pehistima dalje.

LEX18.com | Continuous News and StormTracker Weather

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene