Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od najkraćih brakova ikada

Rastali se samo 4 dana nakon vjenčanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je britanski nesretni par u braku proveo tek četiri dana, nakon čega je mladoženja pretukao svoju novopečenu suprugu i razbio sve vjenčane poklone koje su dobili.

Tammy Driver i Nicky Pearce razišli su se odmah poslije povratka s bračnog putovanja. Nicky je uletio u njihov zajednički dom, napao Tammy, zgrabio ju za vrat, te navodno ugrizao i razbio joj nos.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

'Obećao mi je da će voljeti i brinuti se o meni do kraja života. Ali sve se pretvorilo u noćnu moru', ispričala je Tammy za Daily Mail.

Njen suprug je poludio optuživši ju za očijukanje s njegovim kumom, napio se, vratio kući i istukao Tammy.

Tammy je ispričala kako im j ebilo prekrasno na bračnom putovanju na koje su otišli za vikend, no sve je pošlo po zlu nakon što su se vratili i otišli u lokalni pub zajedno s njegovim kumom. 'Tada me optužio za očijukanje s njegovim kumom i pobjesnio je', priča Tammy. 'Mislila sam da je on muškarac mog života, ali snovi su mi se srušili nakon nekoliko dana braka', kaže Tammy.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene