Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Qatar Airways i Valentinovo u dvoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte ovu ekskluzivnu ponudu za dvoje koja uključuje izvanredne uštede za letove u ekonomskom i poslovnom razredu u naša brojna odredišta

 Ovog Valentinova isplanirajte spoj za pamćenje uz posebnu ponudu 2 za 1 Qatar Airwaysa.

Podarite sebi i voljenoj osobi nezaboravno putovanje u neka od naših 150 očaravajućih odredišta u Europi, Indiji, Africi, Americi, na Bliskom Istoku i Pacifiku te uz našu posebnu ponudu za dvoje u ekonomskom i poslovnom razredu stvorite zajedničke uspomene.*

Rezervirajte svoje karte do 11. veljače u sklopu ove posebne ponude Qatar Airwaysa za romantična putovanja od 15. veljače do 15. lipnja 2016. Posjetite naš ured, svoju odabranu putničku agenciju ili rezervirajte online.

Chief Commercial Officer Qatar Airwaysa, dr. Hugh Dunleavy, izjavio je: „Qatar Airways zbližava ljude ovog Valentinova povezujući ih sa brojnim očaravajućim odredištima za odmor u svojoj velikoj mreži od preko 150 odredišta koji su stvoreni za uživanje i istraživanje. Uz ovu posebnu ponudu 2 za 1, putnici mogu uštediti na cijeni karte neovisno o tome je li riječ o kratkom putovanju u neko odredište o kojem već dugo maštaju ili pak posebnoj prigodi koja ih poziva na putovanje.

Rezervirajte svoj let Qatar Airwaysom i krenite na putovanje najboljom zrakoplovnom kompanijom na svijetu. Iskusite personaliziranu, vrhunsku uslugu i gostoljubivost Bliskog istoka na letu koji ćete zauvijek pamtiti.

*Primjenjuju se opći uvjeti. Dostupnost sjedala je ograničena. Molimo Vas provjerite opće uvjete ponude prilikom izrade rezervacije. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene