Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putuju, jedi, guštaj… i ugrabi first minute ljetovanja po super povoljnijim cijenama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su već prepoznali da je početak ljeta idealno vrijeme za odmor, pronađite i vi svoju omiljenu destinaciju po first minute cijenama!

 Početak ljeta idealno je vrijeme za odmor - nema gužvi na plažama, večernje šetnje su ugodne bez gaženja prstiju prolaznicima, konobari i osoblje restorana je poletno i odmorno, vrijeme blagonaklono, a smještajni kapaciteti još donekle raspoloživi!

Kako stvari stoje ljetna sezona biti će napeta, grabljenje apartmana, soba u hotelima i ostalim smještajnim objektima na moru već je započela! Iako možda još ne razmišljate o „brćkanju“ na našem prekrasnom Jadranu s obzirom na ružno vrijeme i kapute koje još uvijek nosite, znate da se to uvijek za čas sve promijeni i kako to obično biva svake godine iz balonera uskačemo u kratke rukave i japanke, stoga možda nije loše da već sad bacite pogled na ponudu smještaja na top lokacijama!

Povoljne ljetne aranžmane ugrabite već sada na popularnim lokacijama na Jadranu kao što su Murter – Slanica, Tribunj, Selce, Orebić…, a ukoliko vam se ipak ideja godišnjeg odmora čini još dalekom, možda da se do tada utješite jednim wellness vikend aranžmanom u kontinentalnom dijelu Hrvatske u prekrasnim Toplicama Sveti Martin ili u Hotelu Trakošćan!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene