Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučna u namjeri da ga nađe

Putem oglasnika traži čovjeka koji joj je napravio dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potragu za ocem svog djeteta bacila se još tijekom trudnoće, ali nakon poroda odlučnija je no ikad.

Neki ljudi oglasnike koriste kako bi nešto povoljnije kupili ili prodali ono što im više ne treba. Ali ne i Bianca Fazey. Ona je putem stranice GumTree odlučila pronaći čovjeka s kojim je ostala trudna.

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

Radilo se o avanturi za jednu noć, a Bianca je saznanjem o trudnoći ostala posebno iznenađena budući da su joj liječnici rekli kako zbog sindroma policističnih jajnika teško da će moći ostati trudna.

Nakon otmice se probudila iz kome, a na ono što je otkrila ni do danas nema odgovor!

Sve što zna o ocu svog djeteta jest da se zove Jeremy te da je iz predgrađa australskog grada Pertha. Pokušala ga je pronaći još tijekom trudnoće, ali bezuspješno, piše Metro.

Sada, dva mjeseca nakon poroda, nastavila je svoju potragu i na društvenim mrežama. Kaže kako se susreće s mnogim predrasudama i ljudima koji je nazivaju lošom majkom. Najviše je, kaže, bole komentari onih koji joj sugeriraju da je trebala pobaciti. 'Društvo i dalje ne voli žene koje odluče zadržati dijete izvan veze', kaže mlada majka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene