Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji tuš

Pukla cijev, kipuća voda prskala i po stanarima na devetom katu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Siroti ljudi samo su nijemo mogli promatrati kako im voda poplavljuje stanove i uništava pokućstvo.

Stanari jedne stambene zgrade u ruskom gradu Barnaulu još uvijek pokušavaju doći k sebi nakon što su u petak poslijepodne okupani kipućom vodom.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Naime, ispred njihovih je prozora pukla vodovodna cijev, a iznenada stvorena fontana je bila toliko snažna da su stradali i stanovi na posljednjem, devetom katu.

Ruski mediji prenose da su brojni stanovi ostali potpuno poplavljeni i porazbijani, ali srećom ne navode da je itko od stanara stradao.

Kada smo već u Barnaulu, dodajmo da je u poslijepodnevnim satima jedan automobil 'progutala zemlja', te da su se gradske službe mučile više od pola sata kako bi izvukle vozilo u kojemu, srećom, nije bilo nikoga u trenutku kada je beton popustio.

Snimke oba incidenta prenosimo u nastavku.   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene