Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigli iz cijelog svijeta

Pseći izbor za miss: Tko je od njih najljepši?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodimo vas u svijet gdje cijene nisu ni malo simbolične Riječ je o izboru za najljepšeg psa svijeta.

Bili kratkodlaki ili dugodlaki svojim vlasnicima su najljepši. A na izložbu se ne ide bez frizure. Radi izložbe neki su vlasnici sa svojim ljubimcima preletjeli ocean i prešli tisuće kilometara. Neki su došli iz Rusije, neki iz Slovačke, a neki čak iz Meksika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

Kao i put, uljepšavanje traje satima. Za titulu najboljeg potrebno je uljepšati frizuru, napudrati njušku, pedikirati šapu... Vlasnici kažu da sve to traje oko 4 sata.

>> Mačke cijelog svijeta po prvi puta u Hrvatskoj!

U najboljoj formi, sređeni i uljepšani psi se bore za naklonost žirija. 'Bitno da je glava velika, kvadratična,oči okrugle, široka njuška', kaže sutkinja.

Na ljepoti ljubimaca vlasnici ne štede, ali za ljubav, kažu, napravit će sve. 'On bez mene ne može, kao ni ja bez njega', kaže jedan ponosan vlasnik. Ne kaže se uzalud da je pas najbolji čovjekov prijatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene