Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za navijanje uz Pan i Psihomodo pop

Prvo gooool, a onda rock'n'roll!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru kampanje 'Po Panu pa na Copacabanu', Pan i Psihomodo pop vas i dalje pripremaju za navijanje tijekom najvećeg nogometnog spektakla na svijetu. Nakon Koprivnice, Osijeka i Varaždina, na redu je Zagreb!

Zagreb, 27. lipnja 2014. – Nakon tri velika koncerta Psihomodo popa u Koprivnici, Osijeku i Varaždinu, u nedjelju, 29.6. Trg Francuske republike u Zagrebu odzvanjat će u ritmu rock'n'rolla i vrhunskog nogometa.

Pročitajte i ovo Pan Pilsner Pan donosi Bezbrižno u visine: Savjeti za planinare u ljetno doba, gdje ići i na što paziti Slika nije dostupna Odbijena žalba Potvrđen stečaj Pan – Tvornice papira Zagreb, dug povećan na gotovo 15 milijuna kuna

Iako Hrvatska reprezentacija nažalost nije uspjela proći dalje u utakmicama Svjetskog prvenstva, to ne znači da je najveća nogometna fešta na svijetu završila. I dalje je moguće navijati, i to za vrhunski nogomet! Prva odlična prilika za to je nedjelja, 29.6. kada je na programu utakmica između Nizozemske i Meksika!
Odmah nakon tekme, slijedi još jedan nabrijani koncert Psihomodo popa! Zato pripremite svoje glasnice i navijajte za nogomet i Psihiće!
Za sve posjetitelje gledanja utakmice i koncerta Pan je pripremio najbolje nogometno osvježenje te brojne zanimljive nagradne igre.
Pripremite glasnice za navijanje uz Psihomodo pop i hladni Paninho!

Moguće je otići do Brazila i osjetiti brazilsku atmosferu.
Moguće je gledati prijenose iz Brazila i zamišljati da si tamo.
A moguće je uživati u brazilskoj atmosferi uz dobro društvo i hladni Paninho!
Sve je moguće kada razmišljaš pozitivno.

Po Panu pa na Copacabanu! Ti biraš. Pan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene