451042
451042
451042
451042
451042

Prvi stvarni transformer: Ovaj BMW E92 doista može stati na noge i pričati!

  • , 24.09.2016., 08:04
  • Autor:
  • komentara

Antimon još uvijek ne zna hodati i nije naoružan kao njegova braća iz filmova, ali svejedno izgleda užasno 'cool'.

 
 
 
 
Antimon (FOTO: Facebook/Letrons)
Antimon (FOTO: Facebook/Letrons)

Dvanaest inženjera iz tvrtke Letvision sa sjedištem u Ankari, očito zaluđenih Transformerima, igračkama koje su s godinama zaživjele u crtanim i igranim filmovima, predstavili su Antimona, BMW E92 koji može ustati na noge, mahati rukama, kimati glavom i pričati.

Antimon za sada još uvijek ne zna hodati i nije naoružan poput njegovih rođaka iz svijeta mašte, ali inženjeri uvjeravaju da će biti u mogućnosti dodati još poneku funkciju ukoliko nađu investitore.

Dapače, neke buduće "transformere" namjeravaju prodavati, ali još uvijek nije poznato kada i po kojoj cijeni, odnosno hoće li Antimonova braća i sestre biti u voznom stanju.

Naime, ovaj se prototip može kretati isključivo pomoću daljinskog upravljača, ali je zapravo bespilotni auto i ne može pružiti užitak vlasniku da se uz njega u prometu pravi važan.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se