Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neraskidiva veza

Pružite životinji malo ljubavi i evo što ćete dobiti: Slon pohitao spasiti čovjeka iz vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slonica Kham La reagira svaki put kada pomisli da se Darrick, njezina najveća ljubav među ljudima, nalazi u nekoj opasnosti.

Vraća li se dobro dobrim? Eto vam na to pitanje možda nikad slađeg odgovora. Naime, Kham La, slonica koju su dobri ljudi svojedobno izbavili iz ruku onih koji su je okrutno krotili kako bi je koristili u turizmu, kao atrakciju u predstavama, dokazala je da se dobra djela ne zaboravljaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stroga regulacija Ako piješ, ne jaši: Slonovi dobivaju osobne iskaznice, kraće radno vrijeme... Slika nije dostupna ne mogu ga se riješiti Slon srušio kuhinjski zid i napravio si "drive-through" prozor na obiteljskoj kući: "Opet je došao kuhati"

Kada je prije nekoliko dana ugledala svog prijatelja Darricka kako se tobože utapa, Kham La je ekspresno pojurila u vodu u želji da ga izbavi iz nevolje i spasi mu život.

Djelatnik tog tajlandskog utočišta za slonove utapanje nije odglumio kako bi uznemirio slonicu, već kako bi prenio cijelom svijetu jasnu sliku što su sve životinje u stanju učiniti za vas poklonite li im mrvicu ljubavi.

A da je veza između Kham Le i Darrick posebna i neraskidiva, svjedoče i brojna videa objavljena na istom YouTube kanalu, pa pogledajte i kako petogodišnja slonica reagira kada čuje njegov glas i kako ga samo rado surlom drži za ruku.

Jer ne pamti Kham La Darricku i kolegama samo to što su je izbavili, već i to što je ponovo dobila priliku biti uz svoju mamu Mae Sai Ngern.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene