453573
453573
453573
453573
453573

Pružite životinji malo ljubavi i evo što ćete dobiti: Slon pohitao spasiti čovjeka iz vode

  • , 16.10.2016., 12:35
  • Autor:
  • komentara

Slonica Kham La reagira svaki put kada pomisli da se Darrick, njezina najveća ljubav među ljudima, nalazi u nekoj opasnosti.

 
 
 
 
 
Slonica Kham La reagira svaki put kada pomisli da se Darrick, njezina najveća ljubav među ljudima, nalazi u nekoj opasnosti. (FOTO: YouTube/Screenshot)
Slonica Kham La reagira svaki put kada pomisli da se Darrick, njezina najveća ljubav među ljudima, nalazi u nekoj opasnosti. (FOTO: YouTube/Screenshot)

Vraća li se dobro dobrim? Eto vam na to pitanje možda nikad slađeg odgovora. Naime, Kham La, slonica koju su dobri ljudi svojedobno izbavili iz ruku onih koji su je okrutno krotili kako bi je koristili u turizmu, kao atrakciju u predstavama, dokazala je da se dobra djela ne zaboravljaju.

Kada je prije nekoliko dana ugledala svog prijatelja Darricka kako se tobože utapa, Kham La je ekspresno pojurila u vodu u želji da ga izbavi iz nevolje i spasi mu život.

Djelatnik tog tajlandskog utočišta za slonove utapanje nije odglumio kako bi uznemirio slonicu, već kako bi prenio cijelom svijetu jasnu sliku što su sve životinje u stanju učiniti za vas poklonite li im mrvicu ljubavi.

A da je veza između Kham Le i Darrick posebna i neraskidiva, svjedoče i brojna videa objavljena na istom YouTube kanalu, pa pogledajte i kako petogodišnja slonica reagira kada čuje njegov glas i kako ga samo rado surlom drži za ruku.

Jer ne pamti Kham La Darricku i kolegama samo to što su je izbavili, već i to što je ponovo dobila priliku biti uz svoju mamu Mae Sai Ngern.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se