Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Proslavite ljubav, provjerite Lidlovu ponudu za Valentinovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Lidlovim trgovinama tijekom veljače možete pronaći čitavo mnoštvo darova za vaše voljene, naravno, po najpovoljnijim cijenama.

Pročitajte i ovo PR Oglas Lidl i udruga Palčići uručili vrijednu donaciju KBC-u Zagreb Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Istinska se ljubav iskazuje svaki dan, a slavi na Valentinovo! Zato provjerite posebnu Lidlovu ponudu za ovaj dan, kada želite svojem najdražem ili svojoj najdražoj pokazati koliko vam znači.

Bilo da je riječ o vašem partneru, simpatiji kojoj tek želite reći koliko vam znači ili bilo kojoj drugoj dragoj osobi, za vas smo ovog Valentinova pripremili ovu simpatičnu čestitku u koju možete napisati svoju poruku ljubavi i poslati je vama najdražoj osobi.

Tjedan za zaljubljene u svim Lidlovim trgovinama inspirirat će vas odličnim idejama za prigodan poklon i za fini jelovnik. U Lidlovim trgovinama tijekom veljače možete pronaći čitavo mnoštvo darova za vaše voljene, naravno, po najpovoljnijim cijenama.

Očekuje vas raznovrsna ponuda najukusnijih pralina i bombonijera, vina, parfema, kozmetike, satova, različitih poklon pakiranja, kao i velik izbor kvalitetnog i atraktivnog donjeg rublja.

Zato, kako bi taj dan zaljubljenih protekao savršeno, prije zajedničkih trenutaka ne zaboravite posjetiti Lidl i pripremite se za vaše najljepše i nezaboravno Valentinovo!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene