452515
452515
452515
452515
452515

Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće

  • , 05.10.2016., 19:59
  • Autor:
  • komentara

Mlada se dama srećom brzo osovila na noge i skočila u zagrljaj svog zaručnika.

 
 
 
 
FOTO: Facebook/Reyna Renteria
FOTO: Facebook/Reyna Renteria

Reyna Renteria, mlada dama iz Ciudad de Méxica, srušila se u nesvijest prije nekoliko dana od uzbuđenja i sreće tek što je u primila u ruke kutiju u kojoj se nalazio zaručnički prsten.

Romantičan trenutak tako se pretvorio u jeziv, srećom samo nakratko jer se Reyna vrlo brzo pridigla s poda i skočila u zagrljaj Germánu Benítezu Gilesu, muškarcu uz kojega će uskoro stati ispred oltara.

Da je sve u redu potvrdila je i na svom profilu na Facebooku, na kojem u međuvremenu sama objavila video incidenta kako bi nasmijala prijatelje.

Kako to već obično biva na društvenim mrežama, snimka se nije zadržala samo u krugu najbližih te ju je do danas pogledalo više od četiri milijuna ljudi diljem svijeta. Dapače, zapazili su je i pojedini urednici tamošnjih televizijskih postaja pa je Renteria na par dana postala i televizijska zvijezda.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se