Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo se 'ugasila'

Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada se dama srećom brzo osovila na noge i skočila u zagrljaj svog zaručnika.

Reyna Renteria, mlada dama iz Ciudad de Méxica, srušila se u nesvijest prije nekoliko dana od uzbuđenja i sreće tek što je u primila u ruke kutiju u kojoj se nalazio zaručnički prsten.

Pročitajte i ovo Za ljubav nikad nije kasno (Foto: Dnevnik.hr) Mjesec ljubavi Za ljubav nikad nije kasno: Najstariji ženik u Hrvatskoj ima 97, a nevjesta 92 godine Slika nije dostupna Neki drugi muškarac Pristao je njoj za ljubav na modni preobražaj, zaljubila se iznova čim ga je ugledala

Romantičan trenutak tako se pretvorio u jeziv, srećom samo nakratko jer se Reyna vrlo brzo pridigla s poda i skočila u zagrljaj Germánu Benítezu Gilesu, muškarcu uz kojega će uskoro stati ispred oltara.

Da je sve u redu potvrdila je i na svom profilu na Facebooku, na kojem u međuvremenu sama objavila video incidenta kako bi nasmijala prijatelje.

Kako to već obično biva na društvenim mrežama, snimka se nije zadržala samo u krugu najbližih te ju je do danas pogledalo više od četiri milijuna ljudi diljem svijeta. Dapače, zapazili su je i pojedini urednici tamošnjih televizijskih postaja pa je Renteria na par dana postala i televizijska zvijezda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene