Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fijasko

Prosidba je dobro tekla dok nije izvadio cvijeće, tada mu je pokušala opaliti šamar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško je reći gdje mu je bila pamet, gotovo nemoguće.

Kineski student iz Chongqinga zamalo je dobio pet prstiju preko čela kada je izvadio cvijeće usred prosidbe koju je u četvrtak upriličio ispred mnogobrojnih kolega i slučajnih prolaznika.

Pročitajte i ovo Antony Blinken i Wang Yi niz složenih pitanja Američki državni tajnik u Kini: Napetosti se produbljuju zbog Rusije Elitne svadbe u Dubrovniku - 1 Troše se na stotine tisuća eura Kako su vjenčanja za strance postala ozbiljan biznis: Jedan grad je posebno interesantan, a mladenci traže nekoliko stvari

Naime, nesretnik je umjesto buketa ponio sa sobom vijenac predviđen za sprovode, što je dama, gle čuda, doživjela kao poniženje i neoprostivu uvredu.

Ruka joj je poletjela prema njegovom obrazu, no s obzirom na to da se nesuđeni mladoženja uspio u posljednji čas izmaknuti, publika je ostala uskraćena za šlag na torti.

Gdje mu je bila pamet ni u ovom trenutku nikome nije jasno, ali da je doista izabrao najgori mogući "buket" pojasnili su i kineski korisnici društvenih mreža jer su napomenili da je usred vijenca stajao znak kojim se odaje počast mrtvima.

Zanimljivo, prosidba je do tog trenutka tekla u željenome smjeru, čak je i prsten nekoliko trenutaka uoči potpunog fijaska dospio na njezinu ruku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene