Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva metra duga zmija

Pronašao kobru u vlastitoj kuhinji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnik malenog grada Baiseua u Kini pronašao je dva metra dugu kobru u vlastitoj kuhinji.

Vatrogasci su pozvani u stambenu zgradu u Baiseu, malenom gradiću u južnoj Kini u pokrajini Guangxi Zhuang nakon što je vlasnik stana vidio zmiju u svojoj kuhinji. Nesretni je Kinez  dva metra dugačku crnu kobru uočio oko 22 sata navečer zbog čega je odmah pozvao vatrogasce, prenosi APTN.

Nakon što su pronašli otrovnicu skrivenu iza posude u kutu kuhinje, vatrogasci su se podijelili u dvije skupine kako bi sve prošlo u najboljem redu. Jedan je vatrogasac bio na vratima, a drugi su pomoću štapova s kukicom pokušavali uhvatiti kobru za glavu.

>> Pronašla zmiju u kupanici i umalo se pomokrila od straha

Vatrogascima je vrlo malo trebalo da ukrote kobru te je stave u vreću, a lokalnom je stanovništvu rečeno da ostanu mirni te da u slučaju pronalaska otrovne zmije u stanu obavijeste policiju. Kako je izgledao 'lov' na zmiju, možete pogledati u videu ispod članka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u luksuznom hotelu Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu Helikopter kod Karlovca Bizaran razlog FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene