Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skliska nesreća

Majoneza izazvala lančani sudar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razlijevanje majoneze koja je ispala iz kamiona po japanskoj autocesti uzrokovalo je prometnu nesreću u kojoj je srećom samo nekoliko osoba lakše ozlijeđeno.

Prema izjavama svjedoka, sanduk pun posudica s majonezom ispao je iz kamiona' na cestu, rekao je Masaaki Miyazaki, dužnosnik policije u Hyogu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gore ne može Ovo su stvari zbog kojih bismo zaista trebali brinuti Slika nije dostupna Majoneza, maslac, džem... Treba li zaista ove namirnice čuvati u hladnjaku? Odgovori bi vas mogli iznenaditi

'Automobili koji su vozili iza kamiona zdrobili su posudice zbog čega se majoneza razlila kolnikom', rekao je dodajući kako je majoneza 'skliskija i opasnija od snijega'.

>> Japan: Probio pet policijskih blokada zbog uginule mačke

Vozači pet automobila, dva kamiona i jednoga motora izgubili su kontrolu nad vozilom i sudarili se jedni u druge. Srećom, samo su tri osobe lakše ozlijeđene.

Promet je zbog neobične nesreće bio blokiran pet sati, koliko je trebalo da se očisti skliski umak.

Vlasnik kamiona iz kojega je majoneza ispala, nije se vratio po svoju robu, a u ponedjeljak navečer policija je još tragala za njim, rekao je Miyazaki. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene