Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjetnine na ulicama

FOTOGALERIJA Evo kako bi izgledao svijet bez reklama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska umjetnica Etienne Lavie napravila je projekt pod nazivom 'OMG, Who Stole My Ads?' pretvorivši tako pariške ulice u predivno mjesto remek djela na ulicama.

Moderni gradovi današnjice nezamislivi su bez gužvi, visokog tempa i prije svega, reklama na svakom koraku. Svjetla golemih zaslona, mega plakata i interaktivnih postera uz oglašavanje sve češće upotpunjuju podzemne željeznice, stanice i trgove.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Pripremite se još jednom: Evo opet smaka svijeta

No, kako bi izgledao svijet bez svih tih reklama? Na pitanje koje si svatko postavi u jednom trenutku odlučila je odgovoriti francuska umjetnica Etienne Lavie, osmislivši projekt 'OMG, Who Stole My Ads?'.

Lavie je reklame na ulicama Pariza i u pariškom metrou zamijenila klasičnim umjetničkim slikama, koje je u montaži montirala na autentična gradska mjesta. Rezultat njezinog rada zaista je zadivljujuć, a djelić te virtualne stvarnosti pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene