Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privukao pažnju

Nepogrešivi vidovnjak ili lukavi prevarant? Nostradamus s Twittera je hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je korisnik u samo par dana privukao više od 60 tisuća radoznalih takozvanih followera. Sve ih živo zanima što će najaviti sljedeće.

Vlasnik profila na Twitteru skriven iza nadimka @BeyonceFan666 upravo se našao u središtu medijske pažnje jer se na prvi pogled čini da je nepogrešivi vidovnjak. Naime, tko je da je, ta je osoba još u srpnju 2016. godine objavila da će Beyonce u veljači obznaniti svijetu da je trudna, što se upravo tako i odvilo. 

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Slučajnost? Pazite dalje. Ista je osoba pogodila i da će se Britanci izjasniti za izlazak iz Europske unije, ali i pritom gotovo u decimalu napisala uz koliki postotak glasova.

Nadalje, u lipnju 2016. godine je najavila da će Donald Trump postati novi američki predsjednik, ali i u rujnu "predskazala" da će Lady Gaga biti izabrana da vodi show na poluvremenu na ovogodišnjem Super Bowlu.

Ludo, zar ne? No, prije negoli vlasnika proglasimo Nostradamusom društvenih mreža , razmotrimo i logična objašnjenja. Jedno kaže da je "prorok" lukavi prevarant koji se služi istom metodom kojom se svojedobno i kolega s Twittera imena @FifNdhs.

Taj je, pak, uoči finala zadnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu (Brazil, 2014.) na svom profilu raspisao sve mogućnosti, pa nakon svršetka utakmice obrisao sve 'tvitove' osim onoga u kojem je najavio da će Mario Götze zabiti u produžetku za pobjedu Njemačke protiv Argentine.

Na njegovu žalost, nije se imao dugo priliku dičiti svojim "vidovnjačkim" sposobnostima jer su ga korisnici vrlo brzo raskrinkali, što zasad s @BeyonceFan666 još nije slučaj.

Možda je razlog tome što je @beyoncefan666 sve do prije nekoliko dana svoj profil držao privatnim, pa ostali i nisu dobili priliku vidjeti što je sve na tom "zidu" zapravo stajalo.

Osobno vjerujemo da je upravo to tajna ovog korisnika, ali dopustit ćemo i da u nekom drugom grmu leži zec. Bilo kako bilo, cilj je ispunio, od srijede do danas je privukao više od 60 tisuća takozvanih followera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene