Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinio seksualno nasilje

Probušio prezervativ pa ga osudili za seksualno zlostavljanje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadski vrhovni sud proglasio je muškarca krivim za seksualno zlostavljanje jer je bušio rupe u prezervativima prije nego što je imao odnos sa svojom partnericom.

Kanađanina je kanadski Vrhovni sud proglasio je krivim za seksualno zlostavljanje jer je bušio rupe u prezervativima prije nego što je imao odnos sa svojom partnericom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Policija u Kanadi, ilustracija (Foto: AFP) Ozlijeđenih je 23 U teškoj prometnoj nesreći u Kanadi troje poginulo: "Tijela su izlijetala iz autobusa"

U čašici jogurta pronašla kondom?!

Craig Jaret Hutchinson je, kako tvrdi njegova partnerica, s njom imao seksualni odnos na koji je ona pristala pod uvjetom da koriste prezervativ kako ne bi ostala trudna.

Sudsko je vijeće jednoglasno zaključio da je odnosom s probušenim prezervativom počinio seksualno nasilje. Njegova je partnerica zatrudnila, premda nije jasno utvrđeno je li trudnoća nastala zbog probušenih prezervativa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene