Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porazan prosjek

'Prljavi' Britanci se tuširaju samo jednom tjedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraživanje o higijenskim navikama stanovnika većih zemalja svijeta pokazalo se porazno za muškarce u Britaniji. Naime, pokazalo se kako se muški dio 'Otoka' tušira prosječno samo jednom tjedno.

Manje od desetine muškaraca u Britaniji tušira se prosječno dvaput tjedno, što ih je svrstalo na ne baš visoko peto mjesto, iza Australije, Francuske, SAD-a i Meksika, prenosi Daily Express.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOSJETLJIVI ŽUPLJANI Sveta voda na senzor postala hit među vjernicima jedne zagrebačke župe Prljavština u ZET-u strahuje za zdravlje Dezinficiraju li se tramvaji prije izlaska iz spremišta? "Bila sam prva putnica, sve je bilo prljavo..."

No, istraživanje je pokazalo i kako se ipak obavezno tuširaju nakon odlaska u teretanu, prije odlaska na spoj ili razgovor za posao. S druge strane, iako sami mogu preživjeti bez svakodnevnog tuširanja manje od četvrtine bi ih željelo biti u vezi s takvom ženom. Ljepši spol pak, nije toliko osjetljiv kada se radi o partnerovoj osobnoj higijeni. Čak trećina bi izlazila s osobom koja se ne tušira svakodnevno. I poslodavci su se izjasnili da bi ipak zaposlili osobu za koju znaju da se ne tušira svaki dan, a začuđujuće velik broj ljudi bi čak pojeo i obrok koji je napravila osoba koja se taj dan nije tuširala.

Koliko se puta tjedno tuširate?

  • Jednom
  • 2-3 puta
  • 4-5 puta
  • Svaki dan

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene