Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Volite li prirodno?

Priznala je da ima dlakave noge i pazuhe, sada jedva diše od silnih udvarača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Yasmin Gasimova navodi da njezina iskustva govore kako je svijet pun muškaraca koji vole vidjeti i dodirnuti dlake na ženama.

Ako je suditi prema broju zahtjeva za prijateljstvom na Facebooku, studentica Yasmin Gasimova (19) iz Liverpoola u ovom je trenutku najpoželjnija djevojka na svijetu, a razlog njezinoj popularnosti je to što je u utorak na studentskom blogu priznala da se ne brije.

Pročitajte i ovo DokiShop - MissStick - 1 ZAJEDNIČKI PROBLEM SVIH ŽENA MissStick depilator – najveći neprijatelj dlačica! U trenu se riješite dlačica s lica Ilustracija (Foto: Getty Images) poput "sindroma vukodlaka" Zbog pogrešno deklariranog lijeka djeci izrasle guste dlake: "Sinu su čelo, obrazi, ruke, noge i šake bili su prekriveni. Bilo je strašno"

Slike koje je postavila uz objavu Being hairy isn’t scary (biti dlakav nije zatrašujuće) su naprosto preplavile društvene mreže (možete ih vidjeti OVDJE), te su potaknule preko stotinu muškaraca da je pokušaju kontaktirati u samo jednom danu!

5 sitnica koje muškarci registriraju na ženi tijekom prvog seksa

Gasimova se na fotografijama pohvalila dlakavim nogama, pazusima, licem i trbuhom, pa u uvodu objasnila da se kao djevojka koja u sebi ima turkijske krvi ne sjeća da je ikada bila bez dlaka.

Jesu li vam dlake na nogama žene seksi?

Jesu li privlačne dlakave noge na ženama?

  • Priznajem da jesu i to ne skrivam
  • Jako, ali ne želim o tome naglas
  • Nisu. To mi je užasno odbojno
  • Pa sad ću razmisliti o tome da pitam djevojku bi li ih pustila da vidim hoće li mi se tako više svidjeti

Ukupno glasova:

"Dječaci su me ismijavali još od moje desete godine zbog brkova te sam tada pokušavala brijati svoj vidljivo dlakavi trbuh. No, već sljedeće sam godine odlučila da se više neću zamarati budući da nije imalo smisla gubiti sate na brijanje mojih prirodno gustih dlaka koje bi već narednih dana ponovo izrasle", napisala je Gasimova, koja danas ponajviše brine o svojim obrvama.

Istina, dlake još uvijek tu i tamo malo sredi ukoliko to traže od nje okolnosti, a na borbu s njima je mogu natjeratiu uglavnom izlasci na plažu i seks na jednu noć

Brazilka ili šumica? Ovakve intimne frizure vole slavne ljepotice

"Majka mi je uvijek govorila da izgledam zapušteno, prijatelji da je to nehigijenski, a bivši dečko da mu moja dlakavost nije seksi. Međutim, nitko se ne bi trebao sramiti prirodnog izgleda svog tijela. Osjećaj da bi se trebala skrivati jest samo proizvod očekivanja ovog društva od žena", napisala je Gasimova i naglasila da mašta o danu kada će moći hodati u kratkome takva kakva jest bez da je osuđuju.

"Ukoliko vam prirodni izgled djeluje odvratno, nije li to zato što su vam uvjetovali da tako na to gledate čitav život? Niste obvezni biti seksi. Ali znajte i to da možete biti i dlakavi i seksi istovremeno. Govorim vam iz iskustva, puno je muškaraca koji vole "dlakavice", dodala je Gasimova.

GALERIJU NJEZINIH SLIKA MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene