Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priprema! Pozor! Kreće Westgate totalna zimska rasprodaja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako još uvijek niste obavili blagdanski shopping, posljednja ovogodišnja prilika za to čeka vas u Westgateu. Od 27. do 28. prosinca održat će se megapopularni Last Minute Shopping, a 27. prosinca kreće i dugoočekivana zimska rasprodaja. Senzacionalna sniženja čekaju vas u više od 240 različitih trgovina i na čak 700 najpoznatijih domaćih i stranih brendova. Kreirajte modni styling ili se opremite za skijašku sezonu uz vrhunski izbor zimskih popusta najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj.

Svi ljubitelji mode i lovci na sniženja konačno će doći na svoje jer već u subotu 27. prosinca počinje velika zimska rasprodaja u Westgateu u sklopu koje vas očekuju popusti na haljine, majice, kapute, sportsku opremu te sve ostalo što ste planirali kupiti tijekom cijele godine.
Dođite u Westgate i iskoristite priliku za posljednji ovogodišnji shopping odjeće i obuće s potpisom renomiranih svjetskih brendova po nevjerojatnim popustima!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Uz navedeno, u Westgateu posjetite i Božićni sajam do 28. prosinca gdje vas očekuje velika ponuda originalnih božićnih poklona - od mirisnih kolača, vina i medarskih proizvoda pa sve do božićnih zvijezda i ukrasnih kuglica!

Iskoristite bogat darovni program i razveselite svoje voljene posebnim poklonom, a nakon shoppinga odmorite u blagdanskoj atmosferi Westgatea i iskoristite 50 posto popusta na sva pića u odabranim kafićima i restoranima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene