Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I u dobru i zlu

Jer čemu život bez nje: Pas dva dana ležao na pruzi uz ranjenu dragu, nije se micao ni jurećim vlakovima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerni je Panda svoju Lucy grijao tijelom i branio je od svakog tko se pokušao približiti.

Zahvaljujući Ukrajincu Denisu Malafejevu, svijet upravo obilazi jedna predivna priča, dokaz da ultimativna lojalnost i beskonačna ljubav nisu tek nekakvi mitovi iz romantičnih holivudskih filmova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

Naime, Malafejev je na Božić na molbu prijatelja stigao u jedno selo nadomak Užgoroda, pa tamo ugledao patnju zbog koje je pozvan, psa kako na željezničkoj pruzi štiti svoju ranjenu družicu.

Vjerni je Panda svoju Lucy grijao tijelom, branio je od svakog tko se pokušao približiti, a od drage se nije odvajao čak niti kada su preko njih prelazili jureći vlakovi.

Tako je uz nju proveo punih 48 sati, kada je naposljetku dopustio Malafejevu i ostalim dobrim ljudima da ih sklone i prebace u veterinarsku postaju u kojoj je utvrđeno da se nisu zadobili ozljede opasne po život.

Da su Panda i Lucy dobro u međuvremenu su potvrdili i tamošnji mediji, a kako je izgledala njihova muka u kojoj su se nalazili puna dva dana pogledajte u nastavku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene